Руководители области решают проблемы в Добропольском районе с помощью видеосвязи

Переглядів: 1370 0 21.04.2016 в 20:09:40 Новини району
Руководители области решают проблемы в Добропольском районе с помощью видеосвязи
Сьогодні за ініціативою Донецької обласної ради, з метою взаємодії між органами місцевого самоврядування проведено нараду між обласною та районною радою із застосуванням засобів відеозв"язку. Проводив нараду в.о. голови обласної ради Ігор Коваль.

Добропільська районна рада стала першою радою, яка вийшла в цьому році на зв"язок. 

    Посадові особи виконавчих апаратів обласної та районної рад поспілкувались на різні теми. Тамара Бєлянкіна, голова районної ради, розповіла про діяльність ради нового скликання, озвучила проблемні питання, які є в районі та своє бачення щодо їх вирішення. Обговорювались також питання відновлення роботи Місцевої Асоціації органів місцевого самоврядування Донецької області, діяльність новоствореної Октябрської об’єднаної громади.   
    Валентина Купцова, начальник управління соціального захисту населення Добропільської райдержадміністрації озвучила проблемні питання тимчасово переміщених осіб (забезпечення житлом, працевлаштування, медичне забезпечення тощо).
    Працівниками юридичної служби та організаційного управління обласної ради прийнято до уваги всі питання, з якими до них звернулись представники районної ради, для подальшого їх опрацювання та узагальнення з метою ініціювання внесення змін до чинного законодавства.

Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх