«Розовые слоны» - лауреаты Международного телевизионного фестиваля

Переглядів: 782 0 15.09.2018 в 09:00:30 Творчість
«Розовые слоны» - лауреаты Международного телевизионного фестиваля

Міжнародний дитячій телевізійний фестиваль «Дитятко» цього року зібрав у Харкові представників 91 країни світу. У числі запрошених – «Рожеві слони», які стали лауреатом конкурсу. Оцінювало роботи конкурсантів міжнародне журі з Німеччини та Південної Кореї, Ірану та Білорусі, Греції, Іспанії, України. У складі дитячого журі – школярі з Румунії, Туреччини та України. У 2018 році до оргкомітету фестивалю надійшло 1285 конкурсних робіт від 1088 учасників з 91 країни світу. Загальна тривалість надісланих робіт – понад 260 годин.

Цього року до сім’ї «Дитятко» долучилися представники ще 10 країн, серед яких – Ісландія, Куба, Парагвай, Люксембург, Танзанія та інші. Вперше Україна на фестивалі представлена усіма регіонами, включаючи Донецьку та Луганську області, а також Автономну Республіку Крим.

Народна студія телебачення і преси «Рожевий слон» ЦДЮТ була нагороджена дипломом лауреата за відеосюжет «Велика шкода маленької батарейки», у якому розповідається про наслідки неправильної утилізації пальчикових батарейок для навколишнього середовища. 

Цей фестиваль ювілейний: у 2018 році «Дитятко» відзначає 10 років. Тож на конкурсантів чекала дуже насичена програма та багато вражень. За чотири дні «слоненята» встигли відвідати декілька цікавих майстер-класів, пограти в гольф, дізнатись історію авіабудування, подивитись німе кіно та послухати музику з відомих фільмів у виконанні харківського симфонічного оркестру.  

В останній день ювілейного Міжнародного дитячого телефестивалю «Дитятко» учасники ознайомилися з однією візитних карток міста – Центральним парком культури і відпочинку імені Горького.

 


Джерело: https://dobr-cdut.jimdo.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх