О работе центра эколого-натуралистического творчества учащейся молодежи Доброполья + ФОТО

Переглядів: 869 0 16.12.2018 в 12:30:36 Творчість
О работе центра эколого-натуралистического творчества учащейся молодежи Доброполья + ФОТО
За перше півріччя 2018-2019 навчального року керівники гуртків та вихованці центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді взяли участь в семи обласних масових заходах з еколого-натуралістичного напрямку:
 
- виставка-конкурс юних майстрів народних ремесел «Природа і творчість»;
- конкурс «Тварини наші друзі»;
- конкурс міні-альпінаріїв «Зимовий сад»;
- акція «Припутень - птах 2018 року».
В цих конкурсах молодь здобула наступні результати: 14 призових місць, 3 подяки за участь у конкурсах.

Очікуються результати в конкурсах: малюнків «Зимові візерунки»; виставці «Український сувенір»; науково-методичних розробок та віртуальних ресурсів з еколого-натуралістичного напряму позашкільної освіти; у Всеукраїнському етапі акції «Птах року» (надіслані роботи з номінації «Літературна творчість» вихованців гуртка «Людина і довкілля» Ляментовського Артема, Кулєшової Віолетти, керівник Ляментовська І. С.).

Не можна, кажучи про всі ці досягнення, не згадати про керівників гуртків, адже саме завдяки їх невтомній праці ми маємо такі результати.
Гурткова робота не легка наука, втримати дітей дуже важко. І тільки майстерність керівника, індивідуальний підхід може зацікавити дитину та привести її до результату.
До 100-річчя позашкільної освіти України нагороджені грамотами за сумлінну та бездоганну працю, досягнуті успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління наступні керівники гуртків центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді: Романова М.В., Семенчук І.В., Крамарева О.В., Куштейко Г.В., Булавіна О.Ф., Веселова Ю.В.
 Адже, керівники гуртків, саме ті люди, яким під силу віднайти ту Божу іскру, яку має кожна дитина, розвинути її та вдосконалити. А це не так просто. Для цього потрібні терпіння, увага, любов до справи та до дітей. Тож від щирого серця бажаємо їм міцного здоров’я, натхнення в улюбленій справі і нехай їхня праця окупиться сторицею.
 
 

 

 

 

 


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх