Добропольские спасатели рассказали об опасности купания в местных водоемах

Переглядів: 931 0 06.07.2019 в 08:30:38 Новини МНС
Добропольские спасатели рассказали об опасности купания в местных водоемах

 З початку літа на водоймах Донеччини потонули 18 людей, у тому числі 2 дитини. Основними причинами стали необережність під час купання та нехтування елементарними правилами безпеки. З метою запобігання нещасних випадків на воді рятувальники постійно проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення. Особливо в місцях масового відпочинку. 

    3 липня співробітники 19 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області провели профілактичний рейд серед відпочивальників місцевого ставку с.Ганнівка. 
Рятувальники приділили увагу усім верствам населення - від школярів та дітей дошкільного віку до пенсіонерів. У процесі спілкування фахівці Служби порятунку пояснювали громадянам, що купатись потрібно в обладнаних для цього місцях, а в Добропільському районі такі водойми відсутні. 

    Співробітники ДСНС пояснювали громадянам, що в таку спеку необхідно із відповідальністю ставитись до занурення у прохолодну воду та ні в якому разі не зловживати спиртними напоями, звертали увагу батьків на постійний нагляд за дітьми під час їхнього купання, пояснювали, що небезпечно купатися поодинці та відпливати далеко від берега. Рятувальники також розповіли, у чому полягає небезпека купання у невідомих місцях, де відсутні рятувальні пости та застерегли від пірнання у воду з обривів та містків. 

    Керуючись принципом, що чітке виконання простих, але ефективних правил безпеки – запорука гарного відпочинку, рятувальники закликали громадян бути максимально пильними та обережними, відпочиваючи на берегах різних типів водойм. 


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх