Спасатели Доброполья учили правилам безопасности сотрудников отдела статистики

Переглядів: 1092 0 23.02.2018 в 12:00:40 Новини МНС
Спасатели Доброполья учили правилам безопасности сотрудников отдела статистики

Для навчання правилам безпеки громадян працівники Служби порятунку  співпрацюють з різними організаціями та проводять чимало зустрічей та профілактичних бесід з їхніми представниками. Основним завданням, яке ставлять перед собою рятувальники на таких заходах, є запобігання загибелі та травмуванню людей.

Зокрема, 16 лютого представники 19-ДПРЗ Головного управління ДСНС України  у Донецькій області  провели інформаційне заняття зі співробітниками Добропільського управління статистики. Під час заходу рятувальники розповіли присутнім про ситуацію з виникненням пожеж у регіоні, а також про інші надзвичайні події, до ліквідації яких залучаються пожежно-рятувальні підрозділи. Так, інформуючи про пожежі, працівники ДСНС зазначили, що основною причиною їх виникнення є порушення правил безпеки самими людьми. Окрім цього, фахівці Служби порятунку розповіли і про порядок дій під час виникнення пожежі, у разі виявлення підозрілого предмету в місцях з масовим перебуванням людей та в інших надзвичайних подіях та ситуаціях, які можуть статися.

Проведення подібних занять є дуже корисним та позитивно впливає на свідомість громадян і формує відповідальне ставлення до правил пожежної безпеки.

Кожен із слухачів отримав від рятувальників познавальні памятки.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх