Результаты конкурса «DJUICE ГРАНТИ»

Переглядів: 1518 5 06.12.2010 в 16:36:17 Суспільство
Результаты конкурса «DJUICE ГРАНТИ»

В ході довгих і палких дискусій, журі визначило наступних переможців конкурсу:

1. «Фестиваль доброї волі» – м. Дніпропетровськ

2. «СКАРН» – м. Кривий Ріг

3. «Звук Кварталів» – м. Донецьк

Хочу выразить слова благодарности всем тем кто помог в создании проекта. Прежде всего это трем замечательным девушкам Надежде Лукашенко, которая создала замечательную английскую версию проекта, Анна Левочко - которая привела орфографическую чистку и конечно же Наталье Датченко, которая расставила акценты в проекте.

Также ребятам из "Звук Кварталов" за то, что поверили в возможность и быстро среагировали:) Особенно Сергею Погорелову.

Ну и не могу обойти стороной Владимира Задерий и Олега Ващенко, которые были основными вдохновителями и выбрали аппаратуру.

Так как бюджет проекта был невелик и требовал большого волонтерского участия, поэтому у нас появятся очень много работы для его реализации. Пока организаторы не выставили окончательных условия, но нужны будут ещё люди для работы в интернете, в ВУЗах Донбасса, в поиске спонсоров и так далее. Поэтому кому интересна тема фестиваля и развития города прошу пишите свои предложения.

Позже размещу план график мероприятия.


«DJUICE ГРАНТИ» — всеукраїнський соціальний студентський проект, у рамках якого студенти зможуть отримати гранти для реалізації волонтерських соціальних ініціатив, спрямованих на популяризацію молодої української музики. DJUICE профінансує найкращі проекти, які залучатимуть активне студентство до волонтерської діяльності, залежно від потреб кожного окремого проекту.

Мета — об’єднати ініціативну молодь для популяризації сучасної молодої української музики та позитивних змін довколишнього світу.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
5 Vlados • 08:31:28, 08.12.2010
Все обсуждения на форуме http://www.dobrepole.org.ua/forum/52-417-1#9372 так же там смета по аппаратуре, так что кто умный заходим и рекомендуем
avatar
4 Vlados • 11:22:27, 07.12.2010
Суміжними заходами фестивалю є позагрантовими і будуть реалізованими за кошти громади та спонсорів, зусиллями волонтерів.
Для сталого культурного розвитку запровадити разом з Донецьким міським благодійним фондом «ДОБРОТА» збір коштів на створення молодіжного центру.
Створення виставки молодих митців у міський бібліотеці та розробка листівок з кращими картинами символів міста та шахтарської праці, які у подальшому стануть візитівкою нашого міста.
Проведення конкурсу на найкращу графіті композицію.
avatar
3 Vlados • 11:19:45, 07.12.2010
Вообщем за аппаратуру нам надо будет хорошо потрудиться и пропиарить компанию Киевстар

«Териконфест» - музика від підземелля до верхів!
Фестиваль творчих колективів малих шахтарських міст Донбасу. Терикон – символ шахтарського краю, мета нашого фестивалю наповнити увесь простір від глибоких шахт до вершин териконів музикою, радістю і сміхом.

Мета проекту/ Goal of the Project

Вже створена громадська організація «Добропільський центр молоді «ДОБРО», мета якої – розвиток музичних, творчих, моральних фізичних та бізнес якостей. Молодь – це найцінніший ресурс нашого краю, тому першочергове завдання – об’єднання довкола єдиної мети - проявити себе в усіх цих якостях . Ми співпрацюємо з більшістю громадських організацій, фондів та об’єднань країни.
Використання новітніх медіа дозволяє швидко поширювати інформацію серед великої кількості молодих та енергійних людей. На участь у фестивалі вже дали згоду більше десяти музичних колективів, друзів нашого міста.

Опис проекту/ Description of the Project

«Териконфест» - це фестиваль творчих колективів малих шахтарських міст Донбасу. Участь в якому візьмуть музичні групи з ВНЗ Донецької, Луганської та Дніпропетровської областей.
Головним стримуючим чинником є занепад культурних закладів та дійств у малих містах Донбасу, низький рівень спричиняє напругу у суспільстві та інші антисоціальні дії. Вирішенням цих проблем є створення мережі нових мистецьких проектів, клубів, концертів та інших дій, завдання яких – відновити та розвинути у мешканців почуття до прекрасного, що дозволить покращити життя усієї громади.
Першочерговим завданням є створення бази для репетицій музичних колективів та проведення музичного фестивалю, це дасть поштовх для реалізації наступних проектів. Насамперед, – це молодіжний центр, який буде вміщувати в себе декілька приміщень з художньою виставкою, студією звукозапису, майстернями для «handmade» робіт та іншого. Наразі приміщення надає Палац Природи та міська бібліотека.
Придбання обладнання для репетицій та концертів дасть змогу запрошувати молоді колективи до міста та самостійно їздити на інші фестивалі. Це створить належні умови для розвитку молоді та культурному відпочинку інших мешканців міста.
Ідею створення такого центру та проведення фестивалю вже знайшла відгук у тисячах сердець тому ми вважаємо, що з роками «Териконфест» буде запрошувати все більше друзів і не тільки с терен України, але і всього Світу.

avatar
2 ДобрыйVSRec • 17:22:13, 06.12.2010
Пока нет...позже будут как вышлют нам Образец...что-то нужно чуть переписать
avatar
1 dobrepole • 16:36:46, 06.12.2010
Поздравляю, молодцы. Даешь подробности!
ComForm">
avatar
Наверх