В плавальному басейні Добропiлля розпочнуться ремонтні роботи

Переглядів: 1056 0 20.05.2020 в 09:30:51 Новини спорту
В плавальному басейні Добропiлля розпочнуться ремонтні роботи

Маємо сподівання, що вже зовсім скоро в плавальному басейні нашого міста розпочнуться ремонтні роботи. От тільки, на жаль, процедура погодження всіх необхідних документів займає дуже багато часу.

Ще влітку 2019 року ми всім містом пораділи новині про те, що у добропільському басейні буде проводитись капітальний ремонт. Гроші на роботи – а це 42 511 231 грн – погодився надати Європейський інвестиційний банк в рамках проєкту «Надзвичайна кредитна програма для відновлення України».

На сьогодні вже проведено тендерну процедуру та визначено переможця. Також укладено 4-сторонній договір між міською радою, центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та Європейським інвестиційним банком. Необхідний пакет документів відправлено до Міністерства. Чекаємо тепер на погодження. Міська влада робить все можливе, щоб прискорити вирішення бюрократичних питань.

Так для чого стільки зусиль, що ми отримаємо у результаті? Ультрасучасний плавальний басейн, аналогів якому немає в області, призначений не лише для оздоровлення містян, а й для проведення змагань з водних видів спорту. Місце, де можна буде відпочити разом з родиною, навчитися плавати, зміцнити імунітет та внутрішні системи організму, розслабитись після робочого дня, підняти настрій, наповнитись життєвою енергією. Місце, в якому тренуватимуться наші спортсмени, проходитимуть регіональні, всеукраїнські, а може й міжнародні змагання.

«Результат, який ми отримаємо, вартий очікування. Добропілля зробить черговий великий крок, щоб з повним правом носити звання Спортивної столиці Донеччини», - підкреслив начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Віталій КЛИЧОВ.


Джерело: https://www.facebook.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх