Районні змагання з футболу

Переглядів: 1136 0 29.06.2011 в 15:45:11 Суспільство
Районні змагання з футболу

26 червня о 10 годині ранку в Панському саду с. Добропілля відбулися районні змагання з футболу серед колективів фізичної культури та команд району, присвячені Дню Молоді.

В запеклій і напруженій боротьбі змагалися 5 команд. Хотілося б виразити  подяку їм за участь в змаганнях,  керівництву за організацію свята , сільському голові  с. Добропілля (Ю. Кравченко) за допомогу в вирішенні проблемних питань, а тренеру ДЮСШ „Колос” з футболу (В. Крамарев) і спонсорам за підготовку спортивного майданчика для футбольних баталій.
І навіть дощова погода не завадила проведенню свята футболу. Так, саме свята. Бо рух – це життя, а для всіх  шанувальників футболу футбол – це життя. От ми разом і створили свято життя, свято футболу. Звісно, хотілося б бачити  на цьому святі більше граючих команд, але не все робиться за тиждень....
А якщо повернутись до результатів змагань, то місця розподілились наступним чином: ІІІ місце – команда с. Добропілля, ІІ місце – команда „Возрождение” Ганнівського сільхозпідприємства, І місце посіла команда с. Добропілля „ Перспектива”. Переможці нагороджені футбольними м’ячами  і кубком.

Источник:  http://dobrrda.gov.ua


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх