«Райдуга - ШаНс» завершує 2018 рік новими досягненнями

Переглядів: 1176 0 28.12.2018 в 11:30:04 Творчість
«Райдуга - ШаНс» завершує 2018 рік новими досягненнями

Вихованці «Народного художнього колективу» ансамблю сучасного танцю «Райдуга - ШаНс» ЦДЮТ завершують 2018 рік вагомими досягненнями.  10 листопада 2018 року солісти молодшої та середньої груп, разом зі своїми батьками, побували у Слов’янську. Попелишко Карина, Гайбу Олександра та Семенова Софія відвідали майстер-клас лектора Олександра Прокопа зі Львова. Також прийняли участь у Чемпіонаті України: «HARD DENCE SHOW»,  на якому  Гайбу Олександра посіла ІІ місце, а Семенова Софія – ІІІ місце у номінації «Дебют» в віковій категорії «Діти», соло. Попелишко Карина – ІІІ місце у віковій категорії «Ювенали» в номінації  «ВТК»,  соло.   

15 грудня 2018 року в м. Слов’янськ Сазанська Маргарита прийняла участь у Чемпіонаті «КУБОК ДОНБАСУ» і посіла ІІІ місце в номінації «ВТК» в категорії «Ювенали», соло. В рамках Чемпіонату танцю Східної України: «КУБОК ДОНБАСУ» Маргарита відвідала майстер-клас в напрямку «Контемпорарі» від лектора Мартиненко Мартіни з Харкова. 

9 грудня 2018 року середня група колективу прийняла участь у відбірковому турі Всеукраїнського фестивалю «ЗІРКИ ТА ЗІРОНЬКИ», який пройшов у м. Дружківка. Солісти – Бачурина  Анна, Попелишко Карина, Шевченко Вікторія, Юрченко Олександра та Гайбу Олександра теж випробували себе у конкурсній програмі фестивалю. Всі дуже хвилювалися  та старанно виконували свої композиції. Повертаючись до дому,  діти гарно відпочили разом з керівниками та батьками, відвідавши піцерію. 

Діти, які брали участь в майстер-класах, отримали сертифікати. Велика подяка батькам, які допомагають своїм дітям здобувати нові знання, та дають змогу випробувати свої сили у змаганнях.

Рудь Людмила


Джерело: https://dobr-cdut.jimdo.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх