Работники добропольской полиции обучают детей школы-интернат правовой грамоте + ФОТО

Переглядів: 1862 0 26.10.2016 в 07:00:08 Новини поліції
Работники добропольской полиции обучают детей школы-интернат правовой грамоте + ФОТО

Правоохоронці Добропільського відділення поліції завітали до загальноосвітньої школи-інтернат, щоб поспілкуватися про безпеку старшокласників та розповісти дітям про здоровий спосіб життя, а також ще раз нагадати учням, що робити у разі виявлення вибухонебезпечної знахідки.

Серед вихованців інтернату багато дітей із сімей із складними життєвими обставинами, з родин, які далеко не однакові за своїми матеріальними можливостями, морально-психологічною атмосферою. На жаль, є вихованці, якими зовсім не цікавляться батьки.

Працівники поліції провели майже цілий день разом з учнями. Спочатку змагалися у цікавій вікторині «Знай свої права – виконуй свої обов’язки». Правоохоронці задавали запитання учням на правову тематику. А потім навпаки, поліцейським довелось відповідати на багаточисельні питання маленьких вихованців.

Під час бесіди інспектор Добропільського відділення поліції Юлія Мурашко розповіла дітям про відповідальність неповнолітніх за вчинення адміністративних та кримінальних правопорушень, а також про шкоду паління тютюну, вживання алкоголю та наркотиків, порушення громадського порядку.

Підліткам пояснили, що до досягнення ними повноліття відповідальність за них несуть батьки, в тому числі і за правопорушення.

Крім того,поліцейські розповіли вихованцям інтернату, як не стати жертвою злочину.

З метою запобігання нещасним випадкам та травмуванню неповнолітніх поліцейські розповіли дітям, як потрібно поводити себе, якщо на вулиці вони знайшли підозрілі предмети, схожі на зброю, або боєприпаси.

«Про виявлення вибухонебезпечного чи підозрілого предмету необхідно терміново повідомити за телефоном «102», на місце приїдуть фахівці відповідних служб та знешкодять небезпечну знахідку. Запам’ятайте основні правила: у жодному разі не можна торкатися підозрілих предметів та не дозволяти це робити іншим; не підходити близько, не чіпати, не розкривати, не перекладати небезпечну знахідку, відійти на безпечну відстань, повідомити про знахідку педагогу, вчителю, батькам, співробітнику поліції», - розповіла Юлія Мурашко.

Наприкінці бесіди учні пообіцяли працівникам поліції, що будуть слухати вихователів та в жодному разі не порушуватимуть правила поведінки в школі та за її межами.


Работники добропольской полиции обучают детей школы-интернат правовой грамоте + ФОТО


Работники добропольской полиции обучают детей школы-интернат правовой грамоте + ФОТО


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх