Работа заведений культуры в Доброполье на высшем уровне

Переглядів: 1620 0 19.09.2013 в 19:11:29 Суспільство
Работа заведений культуры в Доброполье на высшем уровне

   Засідання ради директорів закладів культури м. Добропілля, яке відбулось 19 вересня, пройшло під гаслом: ,,Формування нової якості життя громадян міста шляхом створення умов для всебічного гармонійного розвитку людини”. 

   Заступник міського голови Михайло МАСЛЮКОВ звернувся до присутніх зі словами: ,,Соціальні ініціативи Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА направлені на забезпечення якісних умов життя населення незалежно від місця проживання. Створення належних умов для культурного дозвілля громадян, доступність освітніх послуг - один з важливих напрямків нашої з вами роботи”. За словами начальника відділу культури та туризму міської ради Людмили БІЛОУС, сьогодні у місті функціонують 3 музичні школи, 6 клубних закладів, 12 бібліотек, які відвідують більше 13 тис. користувачів. ,, Бібліотеки міста нині - це гармонійне поєднання книги та комп’ютера, традиційних бібліотечних ресурсів та можливостей віртуального інформаційно-освітнього середовища. А музичні школи є осередком високої культури та професійної музичної освіти підростаючого покоління Добропільщини”, - підкреслила Людмила Миколаївна.

загрузка...

   Директори музичних шкіл та Централізованої бібліотечної системи міста поінформували про стан підготовки закладів культури до 2013-2014 навчального року, а також про їх підготовку до зимового періоду. 

Источник: http://radadobropillya.org


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх