Добропольский центр занятости проводит профориентационную работу с учащимися общеобразовательных школ

Переглядів: 1119 0 08.04.2018 в 11:00:24 Центр зайнятості
Добропольский центр занятости проводит профориентационную работу с учащимися общеобразовательных школ

Одним з пріоритетних напрямів діяльності Добропільського міського центру зайнятості є профорієнтаційна робота з учнівською молоддю.

Організація профорієнтаційної роботи здійснюється згідно укладених угод про співробітництво між центром зайнятості та Відділами освіти Добропільської міської ради та Добропільської райдержадміністрації, планів спільних заходів. Робота з учнями загальноосвітніх шкіл системно проводиться відповідно графіка на навчальний рік. 

С початку поточного року в школах великого Добропілля проведено 8 «Уроків вибору професії», охоплено 317 осіб з числах учнів старших класів. В Ганнівській ЗОШ проведено «Урок вибору професії» для учнів старших класів, взяли участь 35 дітей, та профінформаційний захід для учнів 8 класу. Також «Урок вибору професії» для учнів старших класів проведено в Світлівській ЗОШ, охоплено 31 учень. Відбулися 3 дні відкритих дверей центру зайнятості для учнівської молоді, в яких взяли участь 52 учня дев’ятих класів та 17 учнів п’ятого класу міських шкіл. Спільно з ювенальною превенцією  Добропільського відділення поліції проведено профорієнтаційний захід для учасників «Ліги майбутніх поліцейських». 

З огляду на те, що вирішальну роль у професійному самовизначенні особистості грає родина, також проводиться профорієнтаційна робота з батьками учнів випускних класів, охоплено 50 осіб.

В Добропільському міському центрі зайнятості є можливість пройти профдіагностичне тестування на автоматизованому робочому місці «Профконсультант», що дозволить визначити професійну направленість дитини. С початку 2018 року цією послугою скористались 12 учнів міських ЗОШ. 

Для отримання консультації з вибору професії та з питань професійної орієнтації випускникам та учням загальноосвітніх навчальних закладів необхідно особисто звернутися до фахівців центру або зарезервувати час через сервіс "Електронна черга", також можливо особисто узгодити дату та час відвідування з фахівцем з профорієнтації за тел. 2-88-45.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх