Добропольские спасатели рассказали о правилах безопасности в быту

Переглядів: 901 0 22.10.2018 в 08:00:07 Новини МНС
Добропольские спасатели рассказали о правилах безопасности в быту

19 жовтня з метою зменшення кількості пожеж у  житловому фонді, а також попередження їх виникнення співробітниками 19-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області  провели інформаційно  - роз’яснювальну роботу у житловому секторі міста Добропідлля щодо дотримання правил безпеки в побуті.

Під час профілактичної роботи фахівці ДСНС звернулись до мешканців міста із закликом з максимальною відповідальністю поставитись до підготовки до опалювального періоду: перевірити справність приладів і систем опалення, електромережі, перевірити системи вентиляції, димоходи, почистити груби від сажі тощо. Крім того, восени значну небезпеку становить необережне поводження власників приватних домоволодінь з вогнем під час прибирання присадибних ділянок, подвір’їв, городів, спалювання сміття та сухого листя. Рятувальники нагадали, що це не лише шкідливо для здоров’я людей та довкілля, а й значно збільшує ризик виникнення пожеж. Фахівці ДСНС наголошували громадянам, що безпека у їхніх оселях залежить, в першу чергу, від них самих, від їх відповідального ставлення до правил протипожежної безпеки.

Подібні заходи позитивно впливають на свідомість громадян та примушують відповідальніше ставитися до забезпечення пожежної безпеки власних помешкань.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх