Добропольские спасатели провели разъяснительную работу среди жителей с.Новый Донбасс

Переглядів: 767 0 08.11.2018 в 13:30:36 Новини МНС
Добропольские спасатели провели разъяснительную работу среди жителей с.Новый Донбасс

 Стара електропроводка, несправні печі, паління і залишені без нагляду ввімкнені електроприлади - найголовніші союзники вогню. Кожна людина повинна знати, як діяти при пожежі.

  З метою поглиблення знань населення щодо порядку дій у разі виникнення такої надзвичайної події представники Державної служби України з надзвичайних ситуацій проводять різноманітні профілактичні заходу, у тому числі і бесіди з громадянами.

 2 листопада представники 19-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області провели роз’яснювальну роботу серед населення селища Новий Донбас Добропільського району.

   Рятувальники пояснили мешканцям села, що про безпеку в будинках дбають, перш за все, господарі, а від їхнього відповідального ставлення до стану димоходів, печей та груб залежить чи буде тепло у домі безпечним. Тому необхідно користуватися лише справним пічним опаленням та електронагрівальними приладами.

 Не варто перевантажувати електромережу приладами великої потужності, адже це може призвести до короткого замикання та пожежі.
На завершення бесіди рятувальники надали громадянам листівки з правилами пожежної безпеки у побуті.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх