Жители с.Доброполья активно работают на угольных предприятиях района

Переглядів: 1496 0 30.08.2017 в 09:00:19 Новини району
Жители с.Доброполья активно работают на угольных предприятиях района

Професія шахтаря вважається однією із найнебезпечніших й найекстремальніших, її вибирають наймужніші та найсміливіші люди. Шахтар – людина, що добуває вугілля, опускаючись на велику глибину в шахту. У шахтах працюють різні фахівці: гірники, техніки, механіки, електрослюсарі, машиністи тощо.

Сьогодні до святкування Дня Шахтаря ми розповімо про одного із них – Гусєва Володимира Івановича, жителя села Добропілля Добропільського району.

Володимир Іванович народився в 1957 році. З 1974 по 1976 роки навчався в ГПТУ № 83 м. Білецьке за спеціальністю електрослюсар підземний. Після закінчення пішов працювати на шахту ім. ХХІ з’їзду КПРС п/о «Добропіллявугілля». В 1977 році був покликаний в армію. Після служби в армії знов повертається на шахту, на якій пропрацював майже 17 років підземним електрослюсарем. Звільнився, рік пропрацював на шахті «Красноармійська-Західна». З 2000 року іде працювати на шахту «Білицька» ДХК «Добропіллявугілля», на якій пропрацював ще 11років, і звідки вийшов на пенсію.

 

Володимир роботи ніколи не боявся, постійно слідкував за станом лавних механізмів, попереджаючи їх вихід з ладу, що також позитивно відбивається на видобутку вугілля позмінно на підприємстві. Це людина відповідальна, сумлінна, на нього завжди можна покластися, доручити найскладніше завдання, бо він не підведе. Все життя поруч з ним завжди любляча дружина – Тетяна Іванівна. Вона працює секретарем Добропільської сільської ради. Мають трьох онуків.

Добропільська районна рада від щирого серця вітає Володимира Івановича з Днем Шахтаря. Бажаємо, перш за все, міцного здоров`я, сімейного затишку і довголіття!


Джерело: http://dobropol-rayon-rada.blogspot.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх