Продолжается реорганизация лечебных заведений Доброполья

Переглядів: 1240 0 18.09.2013 в 15:03:42 Суспільство
Продолжается реорганизация лечебных заведений Доброполья    У відділі охорони здоров′я Добропільської міської ради  17.09.2013р. проведено апаратну нараду з головними лікарями лікувальних закладів міста.
   Основні питання порядку денного:  реорганізація  лікувальних закладів  в ході реформування галузі охорони здоров′я  та підведення підсумків проведення тижня «Популярізації у регіонах здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом з метою всебічного розвитку кожної дитини на виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти-майбутнє України» та формування здорового способу життя».

   Доповідач, головний лікар комунального закладу «Добропільський  центр первинної медико-санітарної допомоги» Олег КАТАШОВ говорив про необхідність наближення до мешканців міста первинного рівня надання медичної допомоги шляхом розширення мережі підрозділів закладу: ,,Адже Президент України ставить перед нами завдання – забезпечити якісні умови життя населення незалежно від місця проживання”. Для вирішення вказаного питання надані пропозиції для винесення на розгляд  сесії  Добропільської  міської  ради щодо  перетворення філії  амбулаторії  № 4 м. Білозерське в амбулаторію № 5 смт. Новодонецьке.
загрузка...

   Створення амбулаторії в селищі покращить умови:
- для розвитку стаціонарозамінних форм лікування пацієнтів, зменшення випадків госпіталізації та звернень до лікарів-спеціалістів;
- для дотримання обсягу та якості ПМСД відповідно до медичних стандартів, клінічних протоколів та інших документів з медичної практики.
- для поліпшення системи моніторингу і контролю за результатами діяльності лікувального закладу;
- для збереження і розвитку кадрового потенціалу закладу і як наслідок, підвищення якості надання медичних послуг тощо.
 
   Заступник головного лікаря КЗ «Добропільський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ірина КОЗЕНЯТКО розповіла про організацію та проведення ряду заходів протягом тижня здорового способу життя та фізичної культури. До роботи були залучені медичні працівники учбово-виховних закладів, які висвітлили питання мотивації дітей до здорового способу життя, рухової активності, відмови від шкідливих звичок шляхом розповсюдження серед  вихователів та вчителів підготовлених інформаційно-методичних матеріалів. В інформаційній роботі з дітьми медичні працівники шкіл використовували і матеріали обласного центру здоров′я («Організація гігієнічного навчання і виховання дітей, санітарно-освітня робота в дошкільних установах», «Вдосконалення медичного забезпечення та формування основ здорового способу життя в закладах освіти Донецької області» тощо).

Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх