О работе управления социальной защиты населения райгосадминистрации за неделю

Переглядів: 826 0 14.03.2019 в 11:30:26 Новини району
О работе управления социальной защиты населения райгосадминистрации за неделю

До управління соціального захисту населення райдержадміністрації за минулий тиждень (з 04.03.2019 по 08.03.2019) звернулося та отримало консультації 195 осіб, в т.ч. з питань надання пільг, компенсацій, ТЗР та санаторно-курортного лікування – 19 осіб, надання та призначення субсидії – 20 осіб, призначення соціальної допомоги, компенсації – 59 осіб та консультації щодо призначення різних видів допомоги – 67 осіб, за наданням довідок та повідомлень про отримання соціальної допомоги – 30 осіб.
      За тиждень спеціалістами управління призначено 58 видів допомоги відповідно до Законів України «Про державну допомогу сім'ям з дітьми», «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям», «Про державну соціальну допомогу дітям з інвалідністю та особам з інвалідністю з дитинства», «Про державну допомогу особам, які не мають права на пенсію». 
  Надано запити до підприємств надавачів житлово-комунальних послуг щодо підтвердження використання житлово-комунальних послуг. 
   Надано запити до сільських та селищної рад для отримання довідок про забезпеченість громадян житловою площею (склад сім’ї) для призначення субсидії. 
   В ПК «Житлові субсидії» по 1523 особовим справам змінено поштові індекси населеного пункту та поштові індекси відділення поштового зв’язку, відповідно до листа АТ «Укрпошта». 
   Надано файли-запити до ДФС та ДОУПФУ Донецької області, щодо отриманих сум доходів платниками податків, які звернулися за призначенням субсидії. 
    Згідно графіку перевірок головним спеціалістом з контролю за призначенням та виплатою пенсій перевірено 21 пенсійні справи. Виявлено одну помилку з недоплати пенсії. З Державного реєстру речових прав на нерухоме майно сформовано 11 витягів на осіб, що звернулися за призначенням державної допомоги відповідно до постанови КМУ № 505. 
    Відділом соціального інспектування проводились перевірки матеріально - побутових умов внутрішньо переміщених осіб та осіб, які звернулися за призначенням соціальної допомоги. Протягом тижня були підготовлені та направлені звіти. Пітготовлено та проведено комісію з питань призначення (відновлення) соціальних виплат ВПО та проведено комісію з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сі’ям. 
   Кредиторська заборгованість станом на 11.03.2019 року складає 52,0 тис. грн., в тому числі:
- по пільгам на житлово-комунальні послуги (підприємствам) – 34,3 тис. грн.;
- виплата грошової компенсації за пільгове забезпечення продуктами харчування громадян які постраждали в наслідок ЧАЕС -12,0 тис. грн.;
- надання пільг населенню (крім ветеранів війни і праці, військової служби органів внутрішніх справ та громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи) на оплату житлово-комунальних послуг - 0,2 тис.грн.;
- пільгове медичне обслуговування осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи – 5,5 тис.грн.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх