На семинаре в Добропольской ОГНИ обсуждали актуальные вопросы применения налогового законодательства

Переглядів: 865 0 18.06.2018 в 08:00:36 Новини податкової інспекції
На семинаре в Добропольской ОГНИ обсуждали актуальные вопросы применения налогового законодательства

 Актуальні питання застосування податкового законодавства розглядалися під час семінару для платників податків Добропілької ОДПІ 14.06.2018 за участі фахівців Добропільських підрозділів Покровсько – Добропільського управління ГУ ДФС у Донецькій області. 
      Семінар відкрила заступника начальника – начальник Покровсько - Добропільського управління ГУ ДФС у Донецькій області Алла Єльникова, яка особливу увагу акцентувала на зміні з 02 липня 2018 року рахунків для зарахування доходів державного та місцевого бюджетів та рекомендувала сплатити податки, збори, платежі до 28 червня 2018 року.

      Приділила увагу використанню інформаційно-телекомунікаційної системи ДФС України «Електронний кабінет» та розширенню її можливостей.

      Фахівці Покровсько – Добропільського управління ГУ ДФС у Донецькій області ознайомили платників з важливою та актуальною інформацією щодо адміністрування ПДВ, податку на прибуток, рентних платежів, екологічного податку, акцизного податку та єдиного соціального внеску. Нагадали про відповідальність за порушення норм трудового законодавства, а також звернули увагу, хто має право на отримання податкової знижки.

      Була акцентована увага на правильності заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжних документів з використанням кодів видів сплати відповідно до наказу Мінфіну від 24.07.2015 №666 «Про затвердження Порядку заповнення документів на переказ у разі сплати (стягнення) податків, зборів, митних платежів, ЄВ, здійснення бюджетного відшкодування податку на додану вартість, повернення помилково або надміру зарахованих коштів».

      Фахівці Центру обслуговування платників Добропільської ОДПІ зупинились на питаннях права громадян на звернення та отримання публічної інформації, перевагах надання звітності в електронному вигляді, використанні Загальнодоступного інформаційно- довідкового ресурсу ДФС України.

     Наприкінці семінару були надані відповіді на запитання платників, які виникли в ході проведення семінару.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье


Новини по темі:


ComForm">
avatar
Наверх