Природоохранному комплексу «У журавля» - 30 лет!

Переглядів: 1951 0 10.09.2015 в 06:44:09 Новини району
Природоохранному комплексу «У журавля» - 30 лет!

Майже 30 років тому в с. Добропіллі було відкрито природоохоронний комплекс «Біля журавля». Це місце стало популярним серед молодих сімейних пар, які полюбляли приїздити сюди після весілля, а згодом там було відкрито пам’ятник воїнам-афганцям і пам’ятний знак жертвам голодоморів в Україні.

Час минав, і улюблене всіма місце, не без втручання погодних умов і недбалих людей, приходило в занедбаний стан.

До керівництва райдержадміністрації і районної ради з проханням відремонтувати природоохоронний комплекс звернулися представники районної ветеранської організації, організації ветеранів Афганістану, громади Добропільської сільської ради.

Розглянувши ці звернення на одній із чергових сесій районної ради, депутати прийняли рішення про початок ремонтних робіт на об’єкті.

Громада Добропільської сільської ради звернулася за фінансовою підтримкою до громад Ганнівської та Світлівської сільських рад. Адже  архітектурний комплекс був відомий всім жителям району.

З весни 2015 року розпочалися ремонтні роботи. Було повністю замінено тротуарну плитку, фігуру журавля, зруб колодязя, відновлені гроти, проведено ремонт пам’ятника воїнам-афганцям. Встановлені камери відеоспостереження.

Хочеться подякувати за велику роботу і фінансову підтримку громадам Добропільської (сільський голова Ю. Кравченко), Ганнівської (сільський голова – О. Тітов), Світлівської (сільський голова – В. Колосов) сільських рад, керівництву райдержадміністрації в особі голови О. Кравчука та районної ради (голова – М. Гапич) та підряднику виконаних робіт заслуженому будівельнику України Е. Коломійцеву.

Також звертаємося до всіх, хто буде мати можливість відвідувати комплекс – зберігайте та збагачуйте те, що зроблено для всіх нас, для майбутніх поколінь. Не ламайте, не кидайте сміття! Будьте ЛЮДЬМИ!!!


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх