Прийшов час покинути стіни рідної школи

Переглядів: 1592 0 06.06.2013 в 04:22:16 Суспільство
Прийшов час покинути стіни рідної школи
Як швидко пролетів час навчання! Здається ще вчора дзвенів перший  шкільний дзвоник, в зошитах з’являлися перші букви, в щоденнику - перші оцінки. А  ось вже і прийшов час назавжди покинути  стіни  рідної школи.
        
На честь цієї радісної і водночас сумної події в навчальних закладах міста Добропілля 1 червня 2013 року пройшли випускні вечори. І навіть непогода не змогла зіпсувати веселого настрою ні дітей, ні дорослих.
         
Цього року атестат про середню освіту отримали 556 випускників, серед них 49 медалістів:  42 золотих  та 7 срібних. 
       
Випускні вечори розпочалися з урочистого вручення випускникам атестатів, медалей, грамот за досягнення в навчанні, спорті, громадському житті. Привітати випускників прийшли представники місцевої влади: перший заступник міського голови Михайло МАСЛЮКОВ, начальник відділу освіти: Ольга ГЕТЬМАН та інші. А в НВК № 4 нагороджував медалями випускників  помічник народного депутата України Олексій КОРМІЛЬЦЕВ. Усі медалісти отримали подарунки від народного депутата України Леоніда БАЙСАРОВА.
         
Багато теплих слів подяки прозвучало в цей день і на честь педагогів, які самовіддано і чесно виконували свій обов’язок:  віддавали власні сили, вкладали все натхнення та досвід у роботу з підростаючим поколінням.
         
Закінчився останній шкільний бал.  А завтра  випускники вирушають у доросле студентське життя. Міцного здоров’я вам, щасливої долі, терпіння та життєвої вдачі! Нехай мрії збуваються, надихаючи на все нові й нові звершення задля впевненого  майбутнього й розквіту України!

Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх