Приглашаем горожан на презентацию проекта: "Пример парка "Шелковичный". Создание общественного пространства"

Переглядів: 1428 0 08.11.2016 в 14:40:39 ГО Добро
Приглашаем горожан на презентацию проекта:

Запрошуємо активних мешканців міста Добропілля 10-го листопаду о 18:00 до Центру місцевої активності Добропілля (вул. Фестивальна, 21 Палац Культури шахти "Добропільська") на презентацію  "Слов'янський парк - залучення громади в процес покращення публічного простору".

6 місяців поспіль ГО Місто-сад та Українська ініціатива підвищення впевненості за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) реалізовує проект відновлення центрального парку Шовковичний (м. Слов'янськ).

В рамках проекту проведено дослідження території, вивчено запити громадськості на публічний простір, розписані ролі учасників в процесі відновлення. Спільне бачення мети сприяє активному залученню учасників на будь-якому етапі відновлювальних робіт. Заряджена позитивними змінами громада Слов’янську ініціює та проводить локальні заходи в парку для жителів та гостей міста. Позитивний приклад відновлення Шовковичного парку може надихнути і спонукати до дій жителів інших міст.

В основі роботи ГО Місто-сад лежить внесок кожного громадянина в розвиток України шляхом відновлення маленьких публічних просторів.


Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх