Презентация проекта «Киевский диалог» в городе Доброполье

Переглядів: 1201 0 17.07.2017 в 08:42:50 Новини району
Презентация проекта «Киевский диалог» в городе Доброполье

17 липня 2017 року у місті Добропілля (приміщення Центру місцевої Актвиності, вул. Фестивальна, 21 (ліве крило Палацу Культури м. Добропілля), початок о 14:00) відбудеться презентація спільного німецько-українського проекту «Київський діалог».

Київський діалог був започаткований у 2005 році, після Помаранчевої революції. Ідея проекту – створення платформи для діалогу Німеччини та України. У жовтні 2014р. Київський діалог відкрив представництва у Харкові, Одесі, Дніпрі та Черкасах. У 2017р. до проекту приєднались Львів, Маріуполь, Миколаїв та Слов’янськ. Глобальна місія «Київського діалогу» - популяризувати Україну в Німеччині та показувати в Україні найкращий європейський досвід.

За підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини у 2017р. у 40 містах України було оголошено конкурс міні-грантів для Громадських організацій.

З презентацією проекту «Київський діалог», конкурсу Міні-грантів виступить координатор проекту у м. Слов’янськ Ольга Алтуніна, депутатка Слов’янської міської ради VII скликання, кандидат юридичних наук. Також, Ольга Алтуніна розповість про успішні практики взаємодії влади і громади на прикладі м. Слов’янськ у презентації «Запровадження принципів прозорості та відкритості в органах місцевої влади».

До участі запрошуються представники Громадських організацій, благодійних фондів, Голова і депутати міста Добропілля та Голова і депутати Добропільської районної ради


Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх