В Доброполье прошла презентация работы Контакт - центра

Переглядів: 1111 0 02.08.2017 в 13:00:48 Новини району
В Доброполье прошла презентация работы Контакт - центра

Сьогодні відбулась презентація роботи Контактного центру м. Добропілля, розробленого компанією BIS-SOFT. В роботі відеоконференції взяли участь перший заступник міського голови Олексій КОРМІЛЬЦЕВ, працівники відділів виконавчого комітету та представники комунальних служб міста.

Такий портал створено для покращення взаємодії органів влади та громадськості за ініціативи міського голови Андрія АКСЬОНОВА на офіційному веб-сайті Добропільської міської ради. Він дає можливість не тільки повідомляти про виявлені порушення на об’єктах міського господарства, а й пропонувати додаткові роботи з благоустрою міста та контролювати хід виконання робіт.

Міський контакт-центр – це інструмент для активних, небайдужих людей, які бажають приймати участь в розвитку рідного міста. За словами розробників, користуватись цим ресурсом зручно буде як досвідченим, так і новачкам.

Щоб залишити звернення в електронному вигляді, необхідно зареєструватись в особистому кабінеті на офіційному веб-сайті (http://mrd.gov.ua/). Також проблемне питання можна порушити звернувшись за телефонами: 15-05 або 0669345142 щоденно з 7.30 до 17.30, крім вихідних та святкових днів.


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх