В Доброполье состоялась презентация издания Владимира Подоляна «История городов, поселков и сел Доброполья»

Переглядів: 1213 0 12.02.2019 в 10:30:00 Новини бібліотек
В Доброполье состоялась презентация издания Владимира Подоляна «История городов, поселков и сел Доброполья»

8 лютого у центральній бібліотеці відбулася презентація нового краєзнавчого видання Володимира Подоляна «Історія міст, селищ і сіл Добропілля» за участю самого автора. У ході презентації Володимир Васильович розповів про нові історичні факти, які зацікавлять читачів.

  Книга розповідає про історичне минуле Добропілля з кінця ХVІІ до початку ХХІ століття. Матеріал подається в хронологічному порядку, що дуже зручно для роботи. Книга наповнена новими фактами, фотографіями. Не оминув автор своєю увагою і сучасність.

Доповнила презентацію виставка-портрет «Збережена історія Добропільщини», на якій були представлені біографія, авторські статті з міськрайонної газети "Новий шлях", світлини та книги. 

   На заході були присутні Марченко Л.О. - голова громадської організації «Добре Поле», Батицький В.М. - координатор з краєзнавчої діяльності історико-краєзнавчого товариства «Спадщина» м. Покровськ та Добропільщини, Батицький А.М. - аматор-краєзнавець, Лутицька Т.П. – активна читачка бібліотеки, запрошені гості. Присутні на заході привітали Володимира Подоляна з виходом нової книги та висловили слова поваги та вдячності.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх