Представители отдела горнотехнической надзора провели семинар в ООО «ДТЭК Добропольеуголь»

Переглядів: 1093 0 10.06.2018 в 08:00:08 Новини підприємств
Представители отдела горнотехнической надзора провели семинар в ООО «ДТЭК Добропольеуголь»

Представники відділу гірничотехнічного нагляду у Добропільському регіоні Катерина Кривенко та Володимир Куций провели семінар у Філії Добропільське Енергопідприємство ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля» на тему: «Відповідальність за порушення законодавства про охорону праці». 
Було зазначено, що за порушення законодавства про охорону праці та невиконання приписів (розпоряджень) посадових осіб органів виконавчої влади з нагляду за охороною праці юридичні та фізичні особи, які відповідно до законодавства використовують найману працю, притягаються органами виконавчої влади з нагляду за охороною праці до сплати штрафу в порядку, встановленому законом. Сплата штрафу не звільняє юридичну або фізичну особу, яка відповідно до законодавства використовує найману працю, від усунення виявлених порушень у визначені строки.
Максимальний розмір штрафу не може перевищувати п’яти відсотків середньомісячного фонду заробітної плати за попередній рік юридичної чи фізичної особи, яка відповідно до законодавства використовує найману працю.
Притягнення до відповідальності посадових осіб і працівників за порушення законів та інших нормативно-правових актів з охорони праці здійснюється відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення.


Джерело: http://dn.dsp.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх