Представники національного корпусу Донеччина відвідали чергове засідання виконавчого комітету при Добропольській міській раді

Переглядів: 1426 0 21.01.2019 в 13:30:20 Суспільство
Представники національного корпусу Донеччина відвідали чергове засідання виконавчого комітету при Добропольській міській раді

На засіданні виступила новостворена комісія, з перегляду цін на опалення. Дане засідання нагадувало так званий «Батл», адже утворилась справжня перепалка між двома поглядами на ситуацію. Представники Національного Корпусу Донеччина разом з небайдужими жителями відстоювали аргументоване пониження тарифу на опалення, мінімум на 30 відсотків. А головуючий цією ж комісією разом з деякими ії членами запропонували: «перетерпіти цей опалювальний сезон, та розпочати розбирання за темою вже в наступному році».

Так минуло півтори години словесного поєдинку, а до компромісної розв’язки так і не дійшли. Комісія вимагає ще місяць на розгляд даної теми. 
Тепер жителі Добропілля ще, як найменше, місяць будуть опалюватись за підвищеним тарифом.

Таким чином можна зробити висновок, що головуючий комісією та його підлеглі зацікавлені в безпідставному підвищенні цін, та розкраданні грошей платників.


Джерело: Національний Корпус Донеччина


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх