Представители органов местного самоуправления приняли участие в тренинге

Переглядів: 1122 0 17.04.2017 в 08:00:46 Новини місцевої влади
Представители органов местного самоуправления приняли участие в тренинге

13-14 квітня Добропільський сільський голова Анна Павлова і секретар Криворізької сільської ради Тетяна Гудзовата брали участь у тренінгу "Докази пошкоджень/руйнувань у порушеннях житлових, земельних і майнових прав. Реєстраційна документація в діяльності голів сільських (селищних) рад", який проходив у м.Краматорську.

    Першого дня учасники заходу ознайомилися та обговорили разом з представником Норвезької ради у справах біженців, очікування і цілі, отримали рекомендації обстеження нерухомого майна пошкодженого під час проведення АТО, заслухали судову практику щодо компенсації цього майна. Представник Української Асоціації районних та обласних рад доповів про правові аспекти процесу децентралізації, що супроводжуються передачею повноважень на місця.

       Другий день був присвячений ознайомленню зі змінами у законодавстві, що набули чинності у 2017 році та їхньому впливу на права внутрішньо переміщених осіб. Представник Департаменту Соціального захисту населення Донецької облдержадміністравції доповів щодо надання соціальних послуг в об'єднаних територіальних громадах.

       Закінчився тренінг обговоренням та обміном досвідом між учасниками, які висловили свої пропозиції та побажання. Після підбиття підсумків кожний учсаник пройшов тестування набутих знань.


Джерело: Добропільська районна рада

Мітки: тренинг


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх