Представители Доброполья - призеры областных соревнований!

Переглядів: 1132 0 13.05.2017 в 12:00:19 Новини спорту
Представители Доброполья - призеры областных соревнований!

11 травня 2017 року у місті Бахмут на базі стадіону СК «Металург» відбувся чемпіонат області з легкої атлетики (перегони на візках 100 м, 400 м; біг: 100 м, 200 м, 400 м, 800 м, 1500 м та стрибки у довжину, штовхання ядра, метання диску) серед спортсменів з вадами зору, слуху, розумового та фізичного розвитку, ураженням опорно-рухового апарату з нагоди 85-річчя Донецької області.

Змагання проводились з метою підвищення спортивної майстерності, виявлення талановитих спортсменів, поповнення збірної команди області для підготовки та участі у чемпіонатах України.

Головний суддя змагань - заслужений тренер України та суддя національної категорії Ігор Скирда.

У чемпіонаті взяли участь 75 спортсменів команд із 12 міст: Авдіївка, Бахмут, Добропілля (Білицьке),  Дружківка,  Мирноград,  Краматорськ Маріуполь, Покровськ, Краматорськ, Костянтинівка, Слов'янськ, Покровськ, Слов'янськ та команд від шкіл: Миколаївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 7 Донецької обласної ради і Слов'янської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ст. № 23, Комунального закладу Донецька дитячо-юнацька спортивна школа інвалідів.

Добропілля представили 4 спортсмени – Скрипніков Сергій, Михайлов Володимир, Бушной Сергій, Котов Олексій.

В особистій першості наші спортсмени вибороли:

«біг 100 м»

2 місце – Скрипніков Сергій,

3 місце – Михайлов Володимир.

«біг 400 м»

1 місце - Скрипніков Сергій,

2 місце - Михайлов Володимир.

Вітаємо та бажаємо прихильникам активного способу життя подальших перемог на наступних комплексних змаганнях влітку поточного року!


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх