Представители Доброполья приняли участие в киевском форуме "Реформа местного самоуправления в Украине: состояние и перспективы развития"

Переглядів: 1234 0 31.10.2016 в 07:30:45 Суспільство
Представители Доброполья приняли участие в киевском форуме

З 28 жовтня 2016 року в м. Київ проходить триденний національний форум" Реформа місцевого самоврядування в Україні: стан та перспективи розвитку". В ньому взяли участь заступник голови районної ради Ірина Стрепоченко, заступник Добропільського сільського голови Анна Павлова та координатор " Активної громади" Сергій Калінін.

       На форум з'їхалися представники ОТГ та органів місцевого самоврядування зі всієї України. Форум організований ГО "INSTITUTE RESPUBLIKA".
 До учасників форуму звернувся Голова цієї організації Володимир Чемерис. Дуже багато корисної інформації було від Олени Бойко, голови підкомітету з питань органів самоорганізації населення, місцевих виборів та інших форм безпосередньої демократії Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, Народного депутата України. Перед присутніми виступили з доповідями також Юрій Ганущак (радник міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ, директор Інституту розвитку територій), Сергій Шаршов (директор Департаменту з питань місцевого самоврядування та територіальної організації влади Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ), Іван Лукеря (керівник групи з децентралізації Реанімаційного пакету реформ), Володимир Міцук (Білозірськийсільський голова, ОТГ, Черкаська область) та інші фахівці з децентралізації. 
      Наступні два дні будуть проходити тренінги по децентралізації та проектній діяльності.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх