Председатель райгосадминистрации совершил поездку в с/х предприятие «Рута – Плюс»

Переглядів: 1389 0 17.05.2015 в 07:36:54 Новини району
Председатель райгосадминистрации совершил поездку в с/х предприятие «Рута – Плюс»

   14 травня голова райдержадміністрації Олег Кравчук разом з начальником управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Ольгою Андрійченко здійснили робочу поїздку до ТОВ «Рута – Плюс» (Криворізька сільська рада).

   Керівники зустрілися з директором сільгосппідприємства Андрієм Запрієм, який очолює це підприємство з грудня 2014 року.

   Під час зустрічі мова йшла про розвиток підприємства, його проблеми та досягнення, перспективи розвитку на майбутнє, про направлення коштів підприємства на підтримку села та розвиток об’єктів соціальної інфраструктури. Також співрозмовники не оминули теми впровадження в районі реформи децентралізації.

   Підприємство вже завершило посів ярих культур. Загальна площа ріллі по господарству складає 3276 га. В структурі посівів підприємства є ячмінь, пшениця, ріпак, овес, гірчиця, горох, кукурудза, соняшник.

   Керівництво господарства планує продовжувати роботу щодо нарощування поголів’я великої рогатої худоби і збереження поголів’я овець.

   В планах підприємства – розвиток птахівництва, козівництва, налагодження переробки власної молочної продукції і виробництво олії. Все це дасть змогу збільшити кількість робочих місць, що для села є дуже актуальним.

   Діалог продовжився під час огляду полів, зернотоку, ферм, ангарів, сільськогосподарської техніки.

    Під час робочої поїздки голова райдержадміністрації Олег Кравчук також поспілкувався також з головними спеціалістами, працівниками товариства, побажав їм гарної погоди, щедрих врожаїв та реалізації всіх задумів.

   Источник: http://donoda.gov.ua


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх