Праздник Первого звонка в Добропольском районе

Переглядів: 1461 0 01.09.2015 в 12:42:14 Освіта
Праздник Первого звонка в Добропольском районе

1 вересня Свято першого дзвоника традиційно пройшло в усіх школах району  з урочистими промовами, святково вбраними «першачками» і  візитами поважних гостей, які прийшли з подарунками.

На святі Першого дзвоника в школах побували та привітали школярів, їх батьків та вчителів в.о. голови райдержадміністрації  О. Баранник, голова районної ради М. Гапич, керівники управлінь райдержадміністрації та депутати районної ради.

У цьому році за шкільні парти сіли 1290 школярів,  145 з них – першокласники, 80 – випускники.

У зв’язку з непростою ситуацією, яка нині склалася в нашій країні, в  районі знайшли свій тимчасовий притулок багато жителів з Луганської та Донецької областей. І більше 30 дітей будуть здобувати освіту в наших школах.


До нового навчального року підготовлені усі навчальні заклади, щоб в класах було тепло, світло і затишно.

Свято 1-го дзвоника поєднало в собі національний одяг, українську символіку, патріотичні кольори, пам’ять про Небесну сотню. Учні, вчителі, батьки разом співали гімн України, кладучи руку на серце. Оскільки йшлося про найголовніше – мир в Україні. Урочистий майданчик учні прикрасили у національні кольори. Захід передав особливу атмосферу єдності та прагнення до знань. Адже це є основою успішного майбутнього. Поетичні рядки і привітання лунали від щирого серця, зі сльозами на очах та побажаннями – успішного, мирного навчального року.

 

Источник:donoda.gov.ua


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх