Правоохранители Доброполья разоблачили «наркоагрария», который выращивал коноплю для «удачной рыбалки»

Переглядів: 1225 0 28.10.2017 в 08:16:01
Правоохранители Доброполья разоблачили «наркоагрария», который выращивал коноплю для «удачной рыбалки»

10 кущів коноплі, що росли прямо у дворі та кілька зірваних та висушених гілок конопель у сараї – виявили співробітники Добропільського відділення поліції у 65-річного мешканця с. Святогорівка. Пенсіонер намагався переконати правоохоронців, що «наркозілля» використовує лише для ловлі риби.

Отримавши інформацію про те, що мешканець с.Святогорівка вирощує нарковмісну траву, добропільські правоохоронці отримали відповідну ухвалу суду і вирушили до нього додому.

Так, під час обшуку поліцейські виявили у дворі домоволодіння, яке належить 65-річному місцевому мешканцю, 10 кущів коноплі, а в одній з господарських будівель – вже висушену коноплю. Правопорушник запевняв правоохоронців, що посіяв коноплі аби потім зварити з її насіння кашу та використати для риболовлі.

Раніше чоловік закону не порушував, однак тепер за вирощування та зберігання наркотичних речовин може опинитися за ґратами.

Наразі вилучене наркотичне зілля відправлено на експертизу.

Відносно «наркоаграрія» відкрито кримінальне провадження відразу за двома статтями Кримінального кодексу України: ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та ст. 310 «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель».


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх