Правоохранители и лиговцы Доброполья встретились с детьми, которые временно оказались вне семьи

Переглядів: 1456 0 19.08.2017 в 13:00:29 Новини поліції
Правоохранители и лиговцы Доброполья встретились с детьми, которые временно оказались вне семьи

Хлопці та дівчата з сімей, які опинились у важких життєвих обставинах та знаходяться в  Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей м.Добропілля, не залишаються без уваги поліцейських. Аби провести бесіду про попередження правопорушень, правоохоронці запросили вихованців центру до себе на екскурсію.

Психіка неповнолітніх дуже сприятлива та вразлива, особливо в ранньому віці. Нажаль, з тих чи інших причин, батьки іноді забувають про це та про свої батьківські обов’язки, неналежно займаються вихованням власних дітей та навіть вчиняють над ними психологічне та фізичне насильство. Саме в таких випадках соціальні служби та правоохоронці відповідно реагують і вилучають хлопців та дівчат із сімей та тимчасово поміщують в Центр соціально-психологічної реабілітації. Саме там неповнолітні отримують психологічну, медичну, соціальну допомога в залежності від потреб. Співробітники поліції теж приймають участь у соціальному вихованні таких дітей, тому регулярно зустрічаються із ними та  проводять роз’яснювальні бесіди.

На цей раз співробітники ювенальної превенції Добропільського відділення поліції запросили вихованців Центру до себе, аби провести пізнавальну бесіду відносно існуючих правопорушень, їх попередження, наслідків і відповідальності. Поліцейські спочатку провели дітей до музею відділення, познайомили із історією його створення, а потім показали місце, де тимчасово утримуються правопорушники. Інспектор ювенальної превенції поліції Юлія Мурашко розповіла хлопцям та дівчатам про послідовність дій правоохоронців відносно людини, яка порушила Закон, а також зауважила, що треба завжди дотримуватися законодавства і бути добропорядним громадянином своєї країни.


Джерело: http://pokrovsk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх