Добропольских полицейских подняли по "Тревоге"

Переглядів: 1931 0 12.09.2017 в 13:00:21 Новини поліції
Добропольских полицейских подняли по

В 7.00 ранку для співробітників добропільської поліції пролунав учбовий сигнал «Тривога». Мета навчань - перевірка готовності правоохоронців до дій у разі ускладнення оперативної обстановки. Начальник Добропільського відділення поліції Олексій Борковець особисто перевірив готовність доданих сил до несення служби.

Після прибуття на плац, повністю екіпіровані правоохоронці пройшли ретельну перевірку зовнішнього вигляду та були проінструктовані щодо першочергових дій у разі ускладнення оперативної обстановки.

Начальник відділення Олексій Борковець провів стройовий огляд особового складу, перевірив наявність службових посвідчень, їх відповідність посаді і званню, нагрудних знаків та жетонів з особистим номером, стан форменого одягу і комплектацію тривожних валіз.

Також Керівник відділення поліції зазначив, що правоохоронці повинні бути готові до оперативного реагування на всі зміни обстановки і забезпечення безпеки мирного населення. Тому, щоб поліцейські діяли чітко і злагоджено за будь-яких обставин, такі тренування будуть проводитись і надалі. Першочергове завдання кожного правоохоронця - забезпечення громадського порядку в Добропіллі та районі.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх