Правила торговли в праздничные дни на территории Доброполья

Переглядів: 1121 0 31.05.2018 в 14:00:56 Новини місцевої влади
Правила торговли в праздничные дни на территории Доброполья

Центр надання адміністративних послуг у місті Добропілля нагадує, що відповідно до Рішення Добропільської міської ради від 18.10.2017 №7/33-4 «Про затвердження Порядку розміщення пересувних тимчасових споруд та іншого спеціалізованого приладдя для роздрібної торгівлі під час проведення ярмарок, державних та місцевих святкових, урочистих масових заходів, виїзної та сезонної торгівлі, а також проведення гастрольних заходів на території міста Добропілля» суб’єкти господарської діяльності, які мають намір здійснювати свою діяльність в місцях проведення святкових заходів, повинні звернутися до органу місцевого самоврядування для укладання договору про пайову участь в утриманні об’єкта благоустрою на території міста Добропілля.

Для цього необхідно надати до Центру надання адміністративних послуг у м. Добропілля копію виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців та громадських формувань або копію свідоцтва про державну реєстрацію суб’єкта господарської діяльності; копію паспорту та реєстраційного номеру облікової картки платника податків, копію довідки про взяття на облік платників податків, копію гастрольного посвідчення.

Для отримання додаткової інформації звертатися за адресою: м. Добропілля вул. Театральна, буд. 19 або за телефонами (06277) 2-79-23, (095) 330-25-60.


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх