Работникам шахты "Добропольская" рассказали о полномочиях первичных профсоюзных организаций

Переглядів: 1240 0 09.08.2018 в 14:00:03 Новини підприємств
Работникам шахты

7 серпня головний державний інспектор відділу гірничотехнічного нагляду у Добропіьському регіоні Олександр Оріщенко провів на шахті «Добропільська» ВСП «Шахтоуправління Добропільське» ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля» семінар на тему: «Розробка заходів для попередження виробничого травматизму». 
За результатами виробничого травматизму розробляються заходи для його попередження з аналогічних причин з визначенням конкретних обсягів робіт, відповідальних за виконання осіб та термінів виконання. Заходи узгоджуються з державною інспекцією, профспілковою організацією і затверджуються роботодавцем.
Хід виконання намічених заходів роботодавцем розглядається щоквартально разом із зацікавленими організаціями.
При необґрунтованому невиконанні заходів щодо попередження виробничого травматизму працівники органів Держпраці можуть притягнути до адміністративної відповідальності винних осіб та направити адміністративний позов до суду про заборону роботи на об’єктах, де умови праці не приведені у відповідність до вимог нормативних актів з охорони праці та недостатній рівень техніки безпеки.
Відповідальність за виконання заходів, розроблених комісіями з розслідування нещасних випадків на підприємстві, несе його керівник, який через службу охорони праці або особу, на яку покладені функції з охорони праці наказом, організовує постійний контроль за їх виконанням.
Крім того, постійний контроль здійснюється державним інспектором Держпраці, закріпленим за підприємством, страховим експертом з охорони праці виконавчої дирекції Фонду соціального страхування, профспілковою організацією.
Хід виконання заходів щодо попередження виробничого травматизму має розглядатись на засіданнях постійно діючої комісії з охорони праці підприємства.


Джерело: http://dn.dsp.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх