Последние новости добропольского района одной строкой

Переглядів: 1581 1 09.01.2013 в 22:11:28 Новини району
Последние новости добропольского района одной строкой
Відкриття нових соціальних об'єктів 
   Участь у відкритті прийняли голова райдержадміністрації Юрій Середа, голова районної ради Микола Гапич, перший заступник голови райдержадміністрації, депутат обласної ради Тамара Бєлянкіна, заступники голови райдержадміністрації та районної ради, Добропільський міський голова Віктор Дерипаска, районні та сільські депутати, керівники відділів та управлінь райдержадміністрації, сільські, селищний голови, громада населених пунктів.

   На початку робочої поїздки заступник губернатора завітала у селище Світле, де взяла участь в урочистій презентації обласного міні-проекту «Ми- творці майбутніх рекордів», в рамках якого було  відкрито після капітального ремонту спортивний зал в місцевому Будинку народних традицій та придбано спортивне обладнання і інвентар. Загальна сума проекту – 20 тис. грн.., з них – 15 тис. – з обласного бюджету, 5 тис. грн. – спонсорські кошти та кошти громади.

   Потім вся делегація відвідала Никанорівську сільську раду, де було введено в експлуатацію систему водопостачання протяжністю 1296 м селища Дорожнє. Жителі цього невеличкого селища чекали воду майже 20 років, і завдяки підтримці області та району нарешті отримали довгоочікуваний водопровід.

   Наприкінці робочої поїздки заступник голови облдержадміністрації та керівництво району привітали мешканців с. Октябрське зі святами, а Тамара Лук’янчук подарувала дітям новорічні подарунки. В цьому населеному пункті було презентовано вуличне освітлення, завдяки коштам місцевого бюджету протягом 2011-2012 рр. було встановлено 125 ліхтарів (загальна сума – 450 тис. грн.) та новорічна ілюмінація, яку жителям села подарували місцеві підприємці та глино добувні підприємства, що ведуть свою діяльність на території сільської ради.

Стартував "Рік добрих справ" в Добропільському районі 
   Депутат обласної ради Тамара Бєлянкіна під час проведення апаратної наради для керівників відділів, управлінь, структурних підрозділів райдержадміністрації звернулася до всіх присутніх з проханням підтримати її ініціативу про оголошення 2013 року в районі «Роком добрих справ» та самим залучитися до цієї акції.


Придбання фізіотерапевтичних апаратів 
   Світлівську амбулаторію загальної практики сімейної медицини оснащено фізіотерапевтичними різноманітними апаратами для проведення фізіопроцедур за індивідуальними призначеннями лікарів: апаратами «Ультразвук», УВЧ – терапії, для інгаляції та кардіографами.

Апаратна нарада 08.01.2013 
   Особлива увага приділялась питанням забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєдіяльності району в складних погодних умовах, а також в.о. голови  райдержадміністрації Т. Бєлянкіна визначила основні пріоритети роботи в 2013 році.
   Голова районної Асоціації жінок регіону Красноармійського та Добропільського району Л. Наровілова підвела підсумки благодійної акції «Віддай серце дітям», яка проводилася в районі з 18 по 28 грудня. Акція вже проводилася вшосте, 51 дитина з числа пільгових категорій отримала свої омріяні подарунки. В акції прийняли участь 30 депутатів районної ради, 2 депутати обласної ради, керівники сільгосппідприємств, організацій.
Всього було придбано подарунків на суму 12500 грн.

По материалам сайта http://donoda.gov.ua

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх