Последние новости Доброполья одной строкой

Переглядів: 1995 0 12.08.2011 в 19:25:17 Новини місцевої влади
Последние новости Доброполья одной строкой
Робоча нарада   
   12 серпня заступник голови райдержадміністрації М.Шаповалов провів робочу нараду з питання реконструкції дитячого садка в с.Октябрське. В нараді взяли участь начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства М.Ільяшов, представники ТОВ «Експрес-проект М» (м. Дніпропетровськ), санітарно-епідеміологічної служби, районного відділу МНС України. Передбачається розширення дошкільного навчального закладу на 50 місць.

Триває рейд "Літо"
   12 серпня в рамках рейду «Літо», здійснено виїзд в Шилівську сільську раду. Працівники районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей райдержадміністрації відвідали сім’ї, які опинилися в скрутних життєвих обставинах.

"Пряма телефонна лінія"
   12 серпня заступник голови райдержадміністрації О. Іватіна провела «Пряму  лінію» зв’язку з населенням району.

Нарада в режимі відеоконферензв'язку
   12 серпня голова райдержадміністрації Ю. Середа провів нараду з сільськими, селищним головами в режимі відеоконференцзв’язку. Відповідними працівниками райдержадміністрації були підняті питання  про проведення ярмарку з нагоди Дня незалежності України та Дня шахтаря, пропозиції щодо об’ємів робіт на території сільських, селищної рад для включення до Програми економічного і соціального розвитку на 2012 рік,  надання паспорту сільського населеного пункту та сільської, селищної ради,  про роботу адмінкомісій при виконкомах сільських, селищної рад. Голова райдержадміністрації  надав сільським, селищному головам відповідні доручення для виконання.

Источник: http://dobrrda.gov.ua



Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх