Порядок та строки повернення торгових патентів...

Переглядів: 1875 0 30.03.2011 в 12:27:59 Новини податкової інспекції
Порядок та строки повернення торгових патентів...
   Порядок та строки повернення торгових патентів, виданих згідно з вимогами Закону України "Про патентування деяких видів підприємницької діяльності”.

   На виконання вимог, встановлених  пунктом 1 підрозділу 7 розділу ХХ Податкового кодексу України, торгові патенти, видані згідно з вимогами Закону України «Про патентування деяких видів підприємницької діяльності» повинні бути повернуті до органів податкової служби у тримісячний термін з моменту набрання чинності Податковим кодексом, але не пізніше закінчення строку їх дії.   
Заміна бланків патентів на провадження торгівельної діяльності буде проводиться поступово. Таким чином, до заміни бланків патентів необхідно звернутися з заявою до податкової інспекції  для здійснення процедури дострокового анулювання патенту, виданого на провадження діяльності, яка продовжується.
         Крім того повідомляємо, що  місцевими органами самоврядування м. Добропілля, Добропільського району, м. Білицьке затверджені нові ставки збору за торгові патенти, які діють з 1 квітня 2011року.


       Відділ МРР та ЗГ





Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх