Порядок голосования избирателей, переселившихся с зоны проведения АТО

Переглядів: 1334 0 10.10.2014 в 16:38:24 Новини району
Порядок голосования избирателей, переселившихся с зоны проведения АТО

         Все менше часу залишається до 26 жовтня 2014 року - дня проведення позачергових виборів народних депутатів України. Ці вибори відбудуться у непростий для всієї країни, і, особливо,  для нашого краю час.

         Одним з питань, що турбувало виборців, які переселилися  з зони проведення АТО, а тепер тимчасово проживають в  іншому місці, був порядок їх голосування на  виборах, що відбудуться. На сьогодні це питання вирішено наступним чином:

         7 жовтня 2014 року Постановою Центральної виборчої комісії № 1529 було встановлено порядок тимчасової зміни місця голосування виборцям, виборча адреса яких відноситься до території Донецької чи Луганської області, на період проведення позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року.

         Якщо у день голосування  виборець буде  знаходитись поза межами населеного пункту, в якому зареєстроване його місце проживання, і не зможе проголосувати на своїй дільниці,  він може тимчасово змінити своє місце голосування. Для цього необхідно звернутись з відповідною заявою до відділу ведення Державного реєстру виборців за місцем перебування (проживання) виборця у день проведення виборів. При собі потрібно мати паспорт або тимчасове посвідчення громадянина України (якщо особа нещодавно набула громадянства України). Документи, які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця  голосування,  можуть не додаватися.

         Заяви приймаються відділом ведення Державного реєстру виборців до 19 жовтня 2014 року включно. 

         Звертаємо увагу, що тимчасова зміна місця голосування забезпечує включення виборця до списку виборців тільки на одній виборчій дільниці.

         Прохання заздалегідь подбати про своєчасну реалізацію свого виборчого права.

        Чекаємо вас у відділі ведення Державного реєстру виборців за адресою: м.Добропілля, вул.Першотравнева, 83 (ІІ поверх). Ми працюємо щоденно з 8.00 до 18.00 (без перерви та вихідних).

         Контактні телефони: 2-78-61, 2-78-62, 2-78-74.                                              

    Відділ ведення Державного реєстру виборців 


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх