Полиция задержала вора туй из клумбы поликлиники г.Доброполья

Переглядів: 1717 0 07.10.2016 в 12:00:16 Новини поліції
Полиция задержала вора туй из клумбы поликлиники г.Доброполья

Поліцейські затримали 35-річного жителя міста Білицьке за підозрою у крадіжці декоративних дерев з клумби Добропільської поліклініки. Тепер правопорушнику загрожує до 3 років позбавлення волі.

На початку червня до Добропільського відділення поліції надійшло повідомлення від сторожа міської поліклініки, який повідомив, що вночі, вандали з корінням вирвали нещодавно висаджені 60 туй з клумби поліклініки.

Під час досудового слідства правоохоронці оперативним шляхом встановили, що до крадіжки дерев причетний 35-річний житель міста Білицьке, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Під час перевірки інформація дійсно підтвердилась. В ході обшуку правоохоронці виявили викрадені туї на подвір’ї чоловіка.

Під час спілкування з правоохоронцями, зловмисник розповів, що дуже полюбляє дерева, тому вирішив, що у нього на присадибній ділянці саженцям буде краще. Ввечері він під’їхав до Добропільської поліклініки на своєму автомобілі і прямо з коренем вирвав всі декоративні рослини, потім положив їх до машини та відвіз до себе додому. Правопорушник висадив всі дерева у себе на подвір’ї і був впевнений, що ніхто не здогадається звідки в нього ці рослини.

Відносно чоловіка відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 «Крадіжка» Кримінального Кодексу України. Санкція статі передбачає позбавлення волі на строк до 3 років.

Варто зазначити, що за останній час неодноразово було виявлено випадки крадіжок та нищення саджанців дерев, декоративних кущів та квітів на алеях центральної частини міста. Тому закликаємо всіх мешканців та гостей міста виявляти гуманність, бережне та дбайливе ставлення до зелених насаджень, адже це справжня окраса нашого міста.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх