Добропольская полиция задержала торговца наркотиками

Переглядів: 1713 0 22.10.2017 в 11:00:47 Новини поліції
Добропольская полиция задержала торговца наркотиками

Кілька місяців тривало документування злочину за наявною інформацією про те, що місцевий мешканець виготовляє у себе вдома наркотик, а потім продає його іншим. Вчора, 19 жовтня, під час санкціонованого обшуку за місцем проживання правопорушника, вилучили в нього велику суму грошей в різній валюті, а також пакунок із коноплями.

Крім того, правоохоронці встановили, що чоловік протягом кількох місяців знаходив кущі дикорослих конопель, збирав їх і у себе вдома виготовляв наркотик. Як пояснив правопорушник, спочатку він сам вживав наркотик, а потім зрозумів, що на цьому можна зробити «бізнес» і почав продавати рослину знайомим.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, за що передбачено до 10 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх