Полицейские в Белозерском задержали молодого наркомана

Переглядів: 1474 0 04.11.2016 в 08:00:12 Новини поліції
Полицейские в Белозерском задержали молодого наркомана

За минулу добу поліцейські Добропілля та Селидово виявили та вилучили коноплю у двох місцевих мешканців. Чоловіки стверджували, що зберігали коноплю для власного вживання без мети збуту. Тепер любителям «травички» загрожує до 3 років позбавлення волі.

Так, при несенні служби правоохоронці у місті Білозерське Добропільського району зупинили 22-річного хлопця за підозрою у зберіганні наркотиків. При проведенні зовнішнього огляду поліцейські виявили та вилучили у молодика паперовий згорток  з речовиною рослинного походження, зеленого кольору з характерним запахом коноплі.

В цей же день правоохоронці Селидівського  відділення поліції також задокументували правопорушення в сфері незаконного обігу наркотичних речовин. Правоохоронці Селидівського відділення поліції отримали інформацію про зберігання 30-річним місцевим жителем нарковмісних рослин. Під час перевірки інформація підтвердилась.

Правоохоронці зупинили вищевказаного чоловіка та провели поверхневий огляд його речей, у результаті якого виявили та вилучили в кармані його куртки паперовий згорток у якому знаходилась суха подрібнена рослина зеленого кольору. Як пояснив затриманий, даною речовиною являється конопля, яку він знайшов і в подальшому мав намір вжити, як наркотичний засіб без мети збуту.

Вилучені речовини направлені на експертизу.

За всіма фактами відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх