Полицейские привлекли к ответственности «самогонщицу» из Доброполья

Переглядів: 1750 0 06.11.2017 в 13:00:24 Новини поліції
Полицейские привлекли к ответственности «самогонщицу» из Доброполья

Правоохоронці Покровської оперзони сумісно з координаційним комітетом «Громадський контроль» припинили протиправну діяльність жінок, які займались виготовленням самогону у себе вдома. У правопорушниць виявлено та вилучено 20 літрів браги та самогонні апарати.

Одним з важливих напрямків в роботі дільничних офіцерів поліції є проведення профілактичних заходів спрямованих на боротьбу із самогоноварінням, документування фактів продажу, придбання спиртних напоїв кустарного виробництва.

Так, минулого дня, під час відпрацювання в одному з мікрорайонів м. Мирноград співробітниками поліції, була отримана інформація про те, що в одному з будинків виготовляють самогон. Для перевірки інформації вартові порядку вирушили за вказаною адресою.

46-річна господарка приватного домоволодіння, побачивши на порозі зізналася що виготовляє саморобну горілку. В одній з кімнат поліцейські виявили самогонний апарат та 10 літрів рідини з різким запахом алкоголю. Зі слів власниці помешкання, приладдя та сировину вона планувала використати для виготовлення самогону і подальшого його вживання.

Ще одна правопорушниця була виявлена правоохоронцями Добропілля. На цей раз у 70-річной пенсіонерки було виявлено приладдя для виготовлення саморобної горілки та близько 10 літрів браги.

В обох випадках відповідно до норм чинного законодавства всю виготовлену горілку, «брагу» та знаряддя для її приготування правоохоронці знищили на місці.

Дії жінок кваліфіковано за ознаками адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 176 «Виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення» КУпАП, що тягне за собою накладення штрафу від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Покровський відділ

поліції Донецької області


Джерело: http://pokrovsk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх