Добропольские полицейские выявили наркотики у местного жителя

Переглядів: 919 0 20.04.2018 в 11:00:22 Новини поліції
Добропольские полицейские выявили наркотики у местного жителя

Вчора під час профілактичного відпрацювання співробітники кримінальної поліції виявили у раніше судимого місцевого мешканця шприц із наркотичною речовиною. Розпочато кримінальне провадження.

В рамках здійснення профілактичних заходів на території обслуговування оперативники Добропільського відділення  поліції зупинили на одній з вулиць 32-річного чоловіка.

Під час перевірки у нього було виявлено 20 кубовий медичний шприц із наркотичною речовиною, схожою на опій. Чоловік пояснив наявність у нього забороненої речовини особистими потребами.

За таких обставин на місце події прибула слідчо-оперативна група, працівники якої задокументували правопорушення та вилучили наркотичну речовину для подальшого її направлення на експертне дослідження.

До речі, порушник вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічне правопорушення.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом, виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням або позбавленням волі строком до 3 років.

 


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх