Поліцейські Добропілля виявили двох чоловіків, які зберігали наркотики «для себе»

Переглядів: 795 0 13.08.2019 в 09:30:29 Новини поліції
Поліцейські Добропілля виявили двох чоловіків, які зберігали наркотики «для себе»

44 куща коноплі та згорток з висушеною коноплею вилучили правоохоронці в домоволодінні 52-річного жителя Добропільського району, а у мешканця м. Білозерське поліцейські вилучили шприц з опієм ацетильованим.

Співробітниками Добропільського відділення поліції була отримана оперативна інформація про те, що житель с. Золотий Колодязь Добропільського району вирощує у себе на подвір`ї коноплі.

Отримавши відповідну ухвалу суду, поліцейські вирушили за вказаною адресою. В ході проведення обшуку правоохоронці виявили та вилучили 44 куща рослин конопель. Крім того, правопорушник зізнався поліцейським, що має при собі і вже «готовий продукт», а саме паперовий згорток із висушеною коноплею.

Наркотичні речовини вилучені та направлені на експертизу, а відносно власника наркотиків відкрито кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України: 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та 310 «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» Кримінального кодексу України Кримінального кодексу України.

Цього ж дня у м. Білозерське правоохоронці виявили ще одного нарколюбителя. 51-річний чоловік мав при собі шприц з рідиною схожою на опій ацетильований. Правопорушник пояснив, що зберігав наркотики для власного вживання. Відносно чоловіка відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 3 років.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх