Поліцейські Добропілля повернули додому неповнолітніх сестер-втікачок

Переглядів: 1376 0 23.03.2020 в 11:30:20 Новини поліції
Поліцейські Добропілля повернули додому неповнолітніх сестер-втікачок

15-річні дівчата не поверталися додому майже дві доби. Бабуся звернулася у поліцію, коли зовсім втратила зв’язок з онучками. Вже за кілька годин мандрівниці були розшукані в сусідньому місті та повернені рідним.

До поліції звернулася 65-річна мешканка Білозерська та повідомила, що її онучки більше доби відсутні вдома та на в’язок не виходять. Останній раз жінка бачила їх ввечері 19 березня, коли дівчати збиралися гуляти з подружкою та планували залишитися ночувати у неї. Наступного дня телефон сестер був вимкнений.

На пошуки неповнолітніх були орієнтовані всі наряди поліції. Інспектори ювенальної превенції відпрацювали коло друзів та знайомих дівчат, орієнтування школярок було розміщено на зупинках громадського транспорту, у супермаркетах, вокзалах. Також інформація про розшук дітей була викладена у соціальних мережах та ЗМІ.

Кропітка та оперативна робота правоохоронців вже за кілька годин дала позитивний результат – дівчата були знайдені у Краматорську.

З’ясувалося, що сестри попроси знайомого відвезти їх до сусіднього міста, аби там провести час, а щоб бабуся не набридала дзвінками – вимкнули мобільний.

Поліцейські повернули втікачок додому.

З неповнолітніми інспектори ювенальної превенції провели профілактичну бесіду щодо недопущення подібних випадків у майбутньому та пояснили до чого могла привести така поведінка. Рідні дівчат будуть притягнені до адміністративної відповідальності за невиконання обов’язків щодо виховання дітей.

Поліцейські Донеччини звертаються до батьків більше уваги приділяти своїм дітям! Будуйте довірливі відносини, дізнавайтеся про їх дозвілля. Якщо дитина зникла, не гайте часу - одразу телефонуйте за номером 102.

 


Джерело: http://police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх