Полицейские Доброполья оперативно разыскали 12-летнего беглеца

Переглядів: 1689 0 15.08.2017 в 12:00:02 Новини поліції
Полицейские Доброполья оперативно разыскали 12-летнего беглеца

Кілька годин знадобилося поліцейським Добропільського відділення поліції, що б знайти неповнолітнього, який вирішив «спробувати пожити без батьків». Така легковажність хлопця, обернулася для його матері адміністративною відповідальністю, а для нього – профілактичною бесідою з поліцейськими. 

До чергової частини Добропільського відділення поліції звернулась стурбована 34-річна жителька с. Святогорівка Добропільського району, яка повідомила про зникнення свого 12-річного сина. Виявилося, що хлопчик пішов з дому два дні тому, але мати сподівалася, що він невдовзі повернеться, бо такі випадки вже траплялися раніше. Але «витримавши паузу», жінка все ж таки звернулася за допомогою до правоохоронців.

 

Мати детально описала зовнішні прикмети та предмети одягу зниклого хлопця і одразу ж на його пошуки по тривозі були підняті всі оперативні підрозділи Добропільського відділення поліції та орієнтовані піші і автопатрулі. Під час того, як поліцейські прочісували лісосмуги та вулиці населеного пункту, вони натрапили на хлопця, зовнішність якого співпадала з описом у орієнтуванні. Це і був неповнолітній «мандрівник».

Під час профілактичної бесіди із представниками ювенальної поліції, хлопець розповів, що хотів спробувати пожити самостійно - без батьків, але вже невдовзі збирався повертатися додому, бо зголоднів. «Ночував у друга, там мене трохи годували. А мамі свого товариша я казав, що мені батьки дозволили трохи в них пожити»,- розказав маленький утікач. Поліцейські пояснили хлопцю про неприпустимість такої поведінки, а також про те, до яких негативних наслідків можуть призвести подібні вчинки.

Також правоохоронці поспілкувались і з матір’ю неповнолітнього, зазначивши, що треба більше уваги приділяти вихованню своїх дітей. Відносно жінки буде складений адміністративний протокол за ч.1 ст.184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей» Кодексу України про адміністративні правопорушення.


Джерело: http://ddk.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх