Подробности двух преступлений в Доброполье

Переглядів: 1676 0 16.07.2016 в 06:35:58 Новини поліції
Подробности двух преступлений в Доброполье

Завдяки грамотним та оперативним діям співробітників Добропільського відділення поліції, розкрито дві крадіжки особистого майна громадян. Викрадене вилучено та буде повернуто законним власникам, а злодіям загрожує до трьох років позбавлення волі.

Близько двох місяців тому до чергової частини Добропільського відділення поліції звернувся чоловік, який повідомив, що невідома особа з його автомобілю викрала акумулятор. Під час перевірки було встановлено, що чоловік залишив свого легковика у дворі на ніч, а коли прийшов до нього вранці, виявив відсутність акумулятора. Співробітниками поліції були вжиті всі необхідні оперативно-розшукові заходи, направлені на встановлення особи злочинця.

Завдяки професійним діям правоохоронців, викрадача було викрито. Ним виявився ніде не працюючий 41-річний місцевий житель. За місцем його проживання було виявлено та вилучено викрадений автомобільний пристрій. Чоловік зізнався у скоєній крадіжці, та пояснив, що планував його продати, а виручені кошти витратити на власні потреби.

До речі з’ясувалося, що чоловік не вперше зважився на скоєння крадіжки та вже був засуджений за скоєння майнових злочинів.

Поліцейськими Добропілля була розкрита і крадіжка спортивного велосипеду.

Так, днями до чергової частини Добропільського відділення поліції звернулася 34-річна жінка, яка повідомила, що у неї викрали велосипед. Як з’ясувалося, свого «залізного коня» жінка залишила біля одного з будинків. Повернувшись буквально через декілька хвилин, власниця велосипеду зрозуміла, що її короткої відсутності було достатньо щоб двоколісний транспорт обзавівся новим хазяїном.

В результаті розшукових заходів правоохоронцям вдалося встановити крадія. Ним виявився 18-річний місцевий хлопець. За місцем його проживання правоохоронці вилучили викрадений велосипед.

Молодий зловмисник у скоєному кається, пояснює, що умисел на викрадення чужого майна у нього виник спонтанно.

Після проведення всіх необхідних слідчих дій викрадене майно буде повернуто законним власникам.

Відносно правопорушників відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до трьох років позбавлення волі.


Джерело: http://krasnoarmiysk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх