События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

Переглядів: 1227 0 20.08.2018 в 14:00:37 Пенсійний фонд України
События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

13.08.2018 відбулась апаратна нарада під головуванням в.о. начальника управління Пітик Неоніли Євгеніївни за участю керівників структурних підрозділів. Обговорювались питання щодо роботи по надходженню коштів до бюджету управління, в тому числі від погашення заборгованості, для забезпечення своєчасного фінансування та виплати пенсій; дотримання термінів призначення (перерахунку) пенсій, тощо. 

13.08.2018 – в.о. Пітик Н.Є. взяла участь в апаратній нараді при голові Добропільської  райдержадміністрації. 

14.08.2018 – начальник відділу обслуговування громадян № 1 Хничова Н.М. провела виїзний прийом громадян на території Шахівської сільської ради.

15.08.2018 – заступник начальника фінансово-економічного відділу Соколова Олена Іванівна взяла участь у нараді з сільськими та селищним головами, керівниками структурних підрозділів Добропільської  райдержадміністрації, організацій, установ району. 

15.08.2018 – начальник юридичного відділу Ступак А. Є. взяв участь у засіданні Донецького окружного адміністративного суду в м. Слов’янську з питання стягнення заборгованості Товариства з додатковою відповідальністю «Шахта «Білозерська».

15.08.2018 – заступник начальника фінансово-економічного відділу Соколова Олена Іванівна взяла участь у нараді Добропільської  райдержадміністрації. 

16.08.2018 – начальник відділу обслуговування громадян № 1 Хничова Н.М. провела виїзний прийом громадян у складі «мобільного соціального офісу» на території Білозерської міської ради.

 

16.08.2018 – начальник відділу обслуговування громадян № 2 Ляшенко Т. І. провела зустріч за місцем проживання та виїзний прийом громадян на території Спасько-Михайлівської сільської ради.

 

17.08.2018 – заступник начальника фінансово-економічного відділу Соколова Олена Іванівна взяла участь у виїзному засіданні районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат на території Криворізької сільської ради та висвітлила питання щодо забезпечення прав найманих працівників, легалізації заробітної плати та зайнятості населення фермерськими господарствами, що ведуть діяльність на території сільської ради.

За минулий тиждень:

-до керівництва управління на особистий прийом звернулось 9 осіб;

-відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано  443 звернення, що на 20,6 % менше, ніж за попередній тиждень (488 звернень). Прийнято: 32 заяви на перерахунок пенсії, 25 – на первинне призначення пенсії, 54 особи отримали консультації з питань пенсійного забезпечення, 3 особи звернулися за переведенням пенсійних виплат до управління, за виготовленням електронного пенсійного посвідчення звернулось 7 осіб, 20 осіб – за поновленням виплати пенсій, 

- 112 осіб надали заяву-згоду на отримання смс-повідомлень від органів Пенсійного фонду; 

-на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 62 особи;

-кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 43 особи.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх